u

گریز

اگر انسانهایی که مامور به ایجاد تحول در تاریخ هستند خود از معیارهای عصر خویش تبعیت کنند ، دیگر تحولی در تاریخ اتفاق نخواهد افتاد.
آنجا که حسین علیه السلام در صحنه است ، اگر در صحنه نباشی هرکجا می خواهی باش ، چه ایستاده به نماز و چه نشسته به سفره شراب. خوف فرزند شک است و شک زاییده شرک و این سه ، خوف و شک و شرک راهزنان طریق حق اند ... که اگر با مرگ انس نگیری ، خوف ، راه تو را خواهد زد و امام را در صحرای بلا رها خواهی کرد.»
سید الشهدای اهل قلم آقا سید مرتضی آوینی

طبقه بندی موضوعی

۴ مطلب در بهمن ۱۳۹۲ ثبت شده است



به نام خدای فاطمه

سلام بر فاطمه

در مرزهای اسلامی خلخال از پای زن یهودی بیرون کشیدند،اگرمرد مسلمان بشنود و بمیرد سزاست!علی میفرمود...

یک زن شیعه ی بحرینی زیر دست و پای کفتارهای ال خلیفه، مرد شیعه اگرچه کند سزاست؟؟

اف بر غیرت من، که شب اسوده میخوابم...

نمیدانم شاید از سر عافیت طلبی باشد که میگویم ولی بگذار این ایام حرام بگذرد،روزگار سگ کشی شیعه هم میرسد

در مراکز تفریحی و گردشگریتان که مشغول عیاشی و عربده کشی هستید شهر رابر سرتان ویران میکنیم اماممان فرمود،بگذار این ایام بگذرد و روزگار قتال برسد ما منتظر یک اشاره ی نائب هستیم که پایینه یتان را  بر سرتان بکشیم،ما ازنسل همان ژنرال های بیست و سه ساله هستیم...

روح الله فرمود:" اگر هسته های مقاومت درجهان تشکیل شده بود چه کسی جرات این همه جسارت به فرزندان معنوی رسول الله را داشت". ولعنت بر کسانی که نگذاشتند...

لعنت بر کوچه های بنی هاشم، لعنت بر بنی امیه، لعنت بر جبت و طاغوت، لعنت بر کوچه های تنگ، لعنت بر حقوق بشر شما، لعنت بر امریکا، لعنت بر چفیه سرخ های وهابی، لعنت بر آل سعود، لعنت بر ال خلیفه،

لعنت بر سگ های صهیونیست، لعنت بر بچه کش های آل سقوط و ال کثیفه، لعنت بر زن زدن، لعنت بر زن زدن، لعنت بر زن زدن...

لعنت بر کوچه های شام، لعنت بر خیابان های منامه، لعنت بر میخ داغ در، لعنت بر اسپری فلفل، لعنت بر ظرافت خنده دار،لعنت بر سکوت، لعنت بر سازش، لعنت بر سبد باتوم و اشک اور، لعنت بر "حقوقِ بی شرفها دان"، لعنت بر روحانیت عافیت طلب بی شعور، لعنت بر شکم های خمره وار علمای بی درد دین، لعنت بر هیئت سکولار...


۱۴ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۵ بهمن ۹۲ ، ۱۱:۰۹
محمدامین ایمنی

به نام خدا

سلام اول.

"محرمانه"، واژه ای آشنا در ادبیات سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران!

مفاد ننگنامه ی ژنو که یک هولوکاست حقوقی در دولت حقوقدانهاست، حتی برای نمایندگان مجلس هم محرمانه است، چون دولت معتقد است که ملت همه لبوفروشند(!) و نمیفهمند(!) وبالتبع نمایندگانشان.

اما حافظه ی تاریخی ما گواه دیگری دارد، دولت اصلاحات نیز چنین سناریویی چیده بودکه درخفی همه چیز ملت رابر باد دهد!

نامه خاتمی در سال 2003 خطاب به ایالات متحده که توسط صادق خرازی به سفیر سوئیس ابلاغ گردید، نمونه بارز عقب نشینی و بی نتیجه ماندن فعالیت های دوران اصلاحات است.

گفتنی است نامه جنجالی 2003 دولت خاتمی به آمریکا، به واسطه گری «تیم گولدیمن» سفیر وقت سوئیس در تهران و به قلم وی نوشته شد.

گلمدن در این نامه اظهار می دارد که پس از یک گفتگو طولانی با صادق خرازی این نامه نوشته شده است.

 

متن ترجمه فارسی بخشی از این نامه که به نقشه راه ایران و آمریکا معروف شده، به این شرح است:

بعد از صحبت کردن درباره این مسئله با صادق خرازی، من فهمیدم که آنها می‌خواهند مطمئن بشوند که اگر در مرحله اولیه همه چیز به هم خورد، قرارهایی که گذاشته اند، و شرایط جدیدی که گذاشته اند افشا نشود. چون نمی‌خواهند مشکل داشته باشند. به هر حال من این موضوع را به طور شفاف فهمیدم که دولت ایران می‌خواهد این مسئله را به صورت جدی با آمریکا حل کند.

مفاد این توافق برای مذاکره به شرح ذیل است:

اهداف آمریکا:

(ایران قبول کند که آمریکا اهداف زیر را در پیشنهاد بگذارد.)

wmd (سلاح‌های کشتار جمعی) ایرانی‌ها باید از لحاظ امنیتی اطمینان کامل بدهند که ایرانیان هیچ طرحی و برنامه‌ای برای ساخت wmd ندارند.

همکاری کامل با آژانس (IAEA) براساس اجازه ایرانی‌ها بر تمام (2+ 93 و تمام عهده نامه‌های آینده آژانس)

تروریسم:

برخورد قاطع علیه هر گونه عمل تروریستی در خاک ایران همکاری ایران همکاری کامل و تبادل اطلاعات مروبط به این موضوع.

عراق:

هماهنگی ایرانی‌ها برای برقرار کردن امنیت در عراق و تاسیس یک عراق دمکراتیک و دولت دمکراتیک که متشکل باشد از تمام گروه‌های مذهبی و قبائل در عراق.

خاورمیانه:

1- قطع هر گونه کمک مادی به فلسطینی‌ها (حماس و جهاد و ....) از طرف خاک ایران و اجبار این گروه‌ها که اقدامات خونبار را قطع کنند علیه مردمی که در مرزهای 1967 قرار دارند.

2- کاری کنند که حزب الله یک گروه سیاسی- اجتماعی در لبنان شود.

3- قبول 2 راه آمریکا

اهداف ایرانیان:

( آمریکا این نوع گفت‌وگو را قبول می‌کند و قبول دارد که ایرانی‌ها این شرایط زیر را در پیشنهاداتشان قرار دهند)

- آمریکا حمایت‌هایی که برای تغییرات سیاسی به طو ر مستقیم در حال انجام هستند، دیگر انجام ندهند.

- لغو تمام تحریم‌ها تمام تحریم‌های تجاری، پولهای بلوکه شده و لغو دست یافتن به WTO

-عراق: تعقیب و پیگرد منافقین حمایت از بازگرداندن اعضای منافقین به ایران حمایت از برگرداندن ایرانی‌هایی که در عراق هستند. ترکیه به شمال عراق حمله نکند.

احترام گذاشتن به آداب و رسوم ایرانیان و احترام گذاشتن به روابط مذهبی دیرینه ایران و نجف و کربلا.

- دست یافتن به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای، فناوری زیست شناسی، فن‌آوری‌های شیمیایی.

- قبول کردن ایران به عنوان کسی که حلال مسئله امنیتی منطقه است با احتساب میزان دفاعی که می‌توانند از خود بکنند (منظور پیشرفتهای نظامی که ایران داشته است).

- تروریسم: برخورد با منافقین و قبول آنها در آمریکا (منظور شخص نیست).

مراحل:

1- برقراری ارتباطات دو جانبه براساس مراحل زیر

2- بیانیه شبیه‌سازی شده دو جانبه (یعنی بیانیه‌ای که هر دو طرف بر آن توافق نظر داشته باشند) ما همیشه آماده بودیم که با هم به طور مستقیم صحبت کنیم با احترام دو جانبه در موردمنافع دو طرف و مسائلی که دو طرف روی آن تاکید دارند. اما ما همیشه این را روشن کرده‌ایم که اینطور صحبت تنها زمانی می‌شود انجام شود که یک راه حل هوشمندانه برای این مشکل داده شود تا مسائلی که خودمان می‌خواهیم در آن در نظر گرفته شود.

3- گفت‌وگو مستقیم در سطح خوب انجام شود، با توجه به توافقات قبلی مسائلی که باید در مورد‌آن در مرحله اول نتیجه گرفته شود.

عراق: تشکیل یک گروه همکاری در مورد عراق، حمایت خیلی شدید ایرانی‌ها برای برقراری امنیت در عراق. کمیته آمریکا مشکل منافقین را در عراق حل کند کمیته آمریکا غرامت ایران درمورد ایران و عراق را متذکر شود.

تروریسم: کمیته ایران با افراد القاعده در ایران برخورد قاطع کند و در مورد تبادل اطلاعات در این باره همکاری کنند .

ایرانی‌ها این را عنوان کنند که ما صلح خاورمیانه را حمایت می‌کنیم که مورد حمایت فلسطینها است که بر طبق توافقات که در مسئله نقشه راه است خواهد بود.

آمریکا قبول کند که ایرانی‌ها به WTO دسترسی پیدا کنند، در مورد عضو شدن شروع به صحبت و گفت‌وگو کنند.

همکاری موازی در 3 گروه برای خلع سلاح، امنیت منطقه و همکاری اقتصادی.

اهداف چنین خواهد بود که به طور موازی در این 3 گروه نقشه راه همکاری کنند. و برای این که این صحبت‌ها آغاز شود هر طرف اهدافشان این خواهد بود (رجوع به اهداف بالا) که در پیشنهاداتشان بگذارند.

1- خلع سلاح: نقشه راه که اهداف دو جانبه 2 را در بر می‌گیرد اطمینان کامل به کمیته‌های بین‌الملی و تضمین کنید که از WMD دور خواهند بود. در عوض ما به ایران اجازه می‌دهیم که به تکنولوژی غربی دست پیدا کنند ( در 3 محدوده)

2- تروریسم و امنیت منطقه: نقشه راه برای اهداف بالا درباره خاورمیانه و تروریسم

3- همکاری اقتصادی: نقشه راه برای برداشتن تحریم‌ها و راه حل برای کمک‌های فریز شده

4- یک بیانیه عمومی که این اهداف اولیه به سرانجام رسیده.

منع: شبکه ایران

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ بهمن ۹۲ ، ۰۸:۴۹
محمدامین ایمنی

به نام خدا

سلام اول.

تغییر روند پرداخت یارانه ها که سالها روی میز دولت ها بود و هیچ دولتی جرات و مدیریت آن را در خویش نمیدید سرانجام در متفاوت ترین دولت پس از انقلاب،یعنی دولت دکتر احمدی نژاد کلید خورد.(به روند کار فعلا نظری ندارم)

عدالت ستیزان همیشه ی نظام،به سردمداری هاشمی رفسنجانی هدف توپخانه ی تهمت ها ولجن پراکنی های خود را به سمت دولت گرفتند و با عباراتی نظیر:«ساختن اقتصاد کشور با شیوه گداپروری جواب نمی‌دهد و باید در عرصه تولید قدم‌ های مهم و اساسی برداریم.»1 ،«ما باید مردم را در سطح مطلوب و متوسط همان چیزی که اسلا م از آن به عنوان کفاف و عفاف یاد کرده تامین کنیم، نه یک زندگی ریاضت کشانه.ما امکان تامین مردم در حد متوسط را داریم، نه به عنوان صدقه خوری و گداپروری، بلکه باید انسان هایی بسازیم که روی پای خود درس بخوانند، کار کنند و خود را تامین کنند. اگر می خواهیم عدالت داشته باشیم نباید تقسیم فقر کنیم بلکه توزیع عدالت با توسعه غنا ممکن است. ما نمی توانیم بدون عدالت، پیشرفت، توسعه و برداشت درست از منابع انسانی و طبیعی داشته باشیم.»2 اقدام به انتقاد نامنصفانه کردند،علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی نیز بارها و بارها چنین مضمونی را تکرار کرده بود: «ما می‌خواهیم مردم زندگی با کرامتی داشته باشند نه زندگی با صدقه سری؛ ما نمی‌توانیم برای رفع فقر کرامت مردم را از بین برده و کشور را به شیوه کمیته امدادی اداره کنیم و این حتما تئوری غلطی است که احساس کنیم که عدالت در حال محقق شدن است.».

حال در دولت تدبیر و امید همه خفقان(خفه خون) گرفته اند و هیچ کس نمیگوید اقدام چندقلم کالای نامرغوب آن هم به شیوه ی ناعادلانه! گداپروریست!

هیچ کس از حلقه ی هاشمی نمیگوید صف های طویل زیر برف و باران گداپروری هست یا واریزمحترمانه ی وجه به حساب مردم؟

کشته شدن افراد زیر دست پای مردم گداپروریست یا برداشت محترمانه ازحساب؟

گویا منطق این بی انصافان از هرعبارت دو تفسیر دارد:

پوپولیسم خوب- پوپولیسم بد

گداپروری خوب - گداپروری بد




1- هاشمی رفسنجانی ادیبهشت ماه 1387

2-رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دومین سمپوزیوم بین المللی ایران ۱۴۰۴  آبان ماه 1387

۲ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۴ بهمن ۹۲ ، ۲۱:۰۹
محمدامین ایمنی

به نام خدا

سلام اول.

بی مقدمه سراصل مطلب؛ پس از انتشار جزئیات جدیدی از ننگنامه ی اخیر موسوم به ژنو، پس از هشت سال دوباره ی طعم تلخ ذلت و تحقیر ابنا شیطان را در مجامع بین الملل چشیدیم.

روزی که "جان کری" به گرمی هرچه بیشتر "کاترین اشتون" رابه آغوش کشید دانستیم چه بر سرمان آمده است.




متن منتشر شده ی تعهدات به شرح زیراست:

 

 

تعهدات ایران

 

 

تعهدات ۱+۵

 

- توقف تولید اورانیوم تقریباَ ۲۰ درصد غنی شده و غیرفعال کردن تنظیمات ساختارآبشار سانتریفیوژهایی که ایران برای تولید آن(اورانیوم تقریبا ۲۰ درصد غنی شده) استفاده می کند.

 

 

- پس از تایید آژانس درباره اقدامات ایران در روز نخست (۳۰دی)،تعلیق اجرای تحریم ها بر روی صادرات محصولات پتروشیمی ایران و واردات بخش خودرو سازی صورت خواهد گرفت.

 

 

- آغاز به رقیق کردن نیمی از ذخیره اورانیوم تقریبا ۲۰ درصد غنی شده ای که به شکل هگزافلوراید است و ادامه تبدیل مابقی به شکل اکسید که برای غنی سازی بیشتر مناسب نباشد.

 

 

- پس از تایید آژانس درباره اقدامات ایران در روز نخست (۳۰ دی)،تعلیق تحریم های اعمال شده بر صادرات و واردات طلا و سایر فلزات گرانبها، با محدودیت های عمده ای که مانع دسترسی یران به دارایی های مسدود شده که برای خرید این کالاها شود.

 

 

- آژانس تایید می کند تا ۲۰ ژانویه (۳۰ دی) در حدود نیمی از سانتریفیوژهای نصب شده در نطنز و سه چهارم سانتریفیوژهای نصب شده درتاسیسات فردو – ازجمله سانتریفیوژهای نسل جدید- به غنی سازی اورانیوم  نمی پردازد.

 

 

- پس از تایید آژانس درباره اقدامات ایران در روز نخست (۳۰ دی)،صدور سریع جواز برای قطعات یدکی و خدمات از جمله بازرسی ایمنی برای پروازهای مسافربری ایران

 

 

- تولید سانتریفیوژهای جدید را محدود به تولید برای جایگزینی دستگاههای معیوب می کند تا نتواند از این فرصت شش ماهه برای انباشتن سانتریفیوژهایش استفاده کند.

 

 

- پس از تایید آژانس درباره اقدامات ایران در روز نخست (۳۰ دی)،توقف تلاش ها برای کاهش بیشتر خرید نفت خام از ایران توسط چین، هند، ژاپن، کره جنوبی، ترکیه و تایوان؛ شش اقتصادی که هنوز از ایران نفت می خرند.

 

 

- تاسیسات غنی سازی جدیدی نمی سازد.

 

 

- تسهیل روند تاسیس یک شبکه مالی به منظور حمایت از تجارت انساندوستانه که در حال حاظر با ایران مجاز می باشد و تسهیل پرداختها برای تعهدات سازمان ملل و شهریه دانشجویان خارج از کشور.

 

 

- از برنامه های تحقیق و توسعه ای غنی سازی کنونی اش به گونه ای که در گزارش ۱۴ نوامبر ۲۰۱۳ آژانس بین المللی  انرژی اتمی توصیف شده فراتر نمی رود.

 

 

- تغییرحدودِ رویه های داخلی اتحادیه اروپا برای صدور مجوز معاملات مالی.

 

- رآکتور اراک را سوخت رسانی یا راه اندازی نمی کند.

 

 

گروه١+۵ و اتحادیه اروپا همچنین متعهد شده اند که با انجام برخی اقدامات خاص دسترسی ایران به ۲/۴ میلیارد دلار از دارایی های مسدود شده اش را طبق برنامه ای معین در فواصل مرتب در طول شش ماه تسهیل سازند . دسترسی به مقدار محدودی ازاین دارایی ها به پیشرفت ایران در انجام رقیق سازی اورانیوم غنی شده بیست درصدی ارتباط خواهد داشت. آخرین قسط از این مبلغ ۲/۴ میلیارد دلاری در روز آخرمدت شش ماهه در دسترس ایران قرار خواهد گرفت.

اقساط طبق برنامه زیر پرداخت خواهند شد و مشروط به تایید آژانس بین المللی مبنی بر اجرا و تکمیل تعهدات ایران خواهند بود.

۱ فوریه – ۵۵۰ میلیون دلار (قسط شماره ۱)

۱ مارس – ۴۵۰ میلیون دلار (مشروط به اینکه آژانس بین المللی انرژی اتمی تایید کند که ایران رقیق کردن نیمی از ذخیره اورانیوم تقریبا ۲۰ درصد غنی شده خود که متعهد به رقیق سازی آن بوده است را تکمیل کرده است.)

۷ مارس – ۵۵۰ میلیون دلار (قسط شماره ۲)

۱۰ آوریل – ۵۵۰ میلیون دلار (قسط شماره ۳)

۱۵ آوریل – ۴۵۰ میلیون دلار (مشروط به اینکه آژانس بین المللی انرژی اتمی تایید کند که ایران رقیق سازی تمام  ذخیره اورانیوم تقریبا ۲۰ درصد غنی شده خود که متعهد به رقیق سازی آن بوده است را تکمیل کرده است.)

۱۴ مه – ۵۵۰ میلیون دلار (قسط شماره ۴)

۱۷ ژوئن – ۵۵۰ میلیون دلار (قسط شماره ۵)

۲۰ ژوئیه – ۵۵۰ میلیون دلار (قسط شماره ۶ در روز صد و هشتادم)(مشروط به اینکه آژانس بین المللی انرژی اتمی تایید کند که ایران کلیه تعهداتش را انجام داده است.)

 

 

- تولید و آزمایشهای جدید برای سوخت رآکتور هسته ای اراک را متوقف می کند.

 

 

 

- هیچ بخش جدیدی در رآکتور هسته ای اراک نصب نمی کند.

 

 

 

- سوخت یا آب سنگین به رآکتور هسته ای اراک منتقل نمی کند.

 

 

 

- تاسیساتی که قادر به بازفرآوری باشند را تولید نمی کند. بدون قابلیت بازفرآوری ایران نمی تواند از سوخت خرج شده، پلتونیوم جدا کند.

 

 

 

- تکمیل رقیق سازی نیمی از ذخیره اورانیوم هگزافلوراید نزدیک بیست درصدی اش در مدت سه ماه و تکمیل تبدیل باقیمانده این مواد به اکسید در شش ماه.

 

 

 

- محدود کردن  حجم مجاز ذخیره اورانیوم پنج درصد غنی شده ایران در پایان مدت شش ماه.

 

 

 

به منظورکسب اطمینان ازپایبندی ایران به تعهداتش، آژانس بین المللی انرژی اتمی هماهنگ با نقش بازرسی اش در ایران،  منحصراً مسول تصدیق و تایید کلیه اقدامات هسته ای می باشد.

 

 

 

بعلاوه (آژانس) گروه ۱+۵ و ایران کمیسیون مشترکی جهت همکاری با آژانس انرژی اتمی برای نظارت بر اجرای برنامه اقدام مشترک تشکیل می دهند.

 

 

کمیسیون مشترک که متشکل از کارشناسانی از کشورهای ۱+۵و ایران است،ماهانه حداقل یک بار گردهم آمده تا نحوه اجرای برنامه اقدام مشترک را مرور و هر موضوع جدیدی که مطرح شود را بررسی کنند.

 

 

ایران در برنامه اقدام مشترک متعهد شده است تا شفافیتی مضاعف و بی سابقه را در خصوص برنامه اتمی اش ارائه دهد. این، شامل بازدیدهای مکرر و غیر منتظره بازرسان و ارائه اطلاعات بیشتر و داده های مورد نظر به آژانس بین المللی انرژی اتمی می باشد.

 

 

 

تاسیسات غنی سازی نطنز و فردو مطابق آنچه در برنامه اقدام مشترک تبیین شده است از هم اکنون در فهرست مکانهای قابل بازدید روزانه بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار میگیرند(برخلاف بازدیدهای هرچند هفته ای.)

 

 

 

سازمان انرژی اتمی  و ایران مشغول اصلاح روشهایی هستند که به بازرسان آژانس اجازه دهد تا اطلاعات ثبت شده را درقالبی روزانه بررسی نمایند تا از زمان کشف هرگونه عدم تطابق فعالیتهای هسته ای ایران با تعهداتش بکاهند.

 

 

 

علاوه برآنچه ذکر شد، این تاسیسات همچنان مشمول انواع بازرسی های حضوری از جمله بازرسی های هماهنگ شده و سرزده خواهند بود.

 

 

 

رآکتور اراک و تاسیسات وابسته نیز مشمول بازرسی های حداقل ماهیانه بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی خواهند بود. این رقم در مقایسه با بازرسی های پیشین که به بازرسان آژانس اجازه بازدید تقریبا هر سه  ماه یکبار یا بیشتر را می داد، رشد فزاینده ای را نشان می دهد.

 

 

 

- ایران نخستین بار ، اطلاعات درباره طراحی رآکتور اراک که مدتهای مدیدی است درخواست شده است؛ در اختیار می گذارد

 

 

 

- ایران برای نخستین بارآماری که تایید نماید تولید سانتریفیوژها تنها مختص به جایگزینی ماشینهای معیوب است؛ را در اختیار می گذارد

 

 

 

- ایران برای نخستین اطلاعاتی که دسترسی منضبط به کارگاههای تولید سانتریفیوژ ، کارگاههای تولید روتر سانتریفیوژها و تاسیسات نگهداری و معادن و کارخانه های آسیاب اورانیوم را قادر سازد را در اختیار می گذارد

 

 

 

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ بهمن ۹۲ ، ۰۷:۵۲
محمدامین ایمنی